A Gyermekbolygó Egyesületről

Tények

A Gyermekbolygó Egyesület 2009-es megalakulása óta végez szakmai koordinátori tevékenységet, melynek eredményeként segítséget nyújt magánóvodák, magánbölcsődék és családi napközik létrehozásában és részletes információt szolgáltat mindazoknak az érdeklődőknek, akik környezetük szociális -, illetve oktatási intézményi színvonalát kívánják emelni, ezáltal az önkormányzati alapfeladatok átvállalásában vennének részt.

Ismerjük az intézmények napi működtetését, és szívesen átadjuk, megtanítjuk,  az ezzel kapcsolatos kapcsolatos valamennyi gyakorlati és elméleti ismereteket azoknak, akik úgy döntenek, hogy magánintézmény fenntartóivá kívánnak válni.

Hogyan működünk? Önnek az a legjobb, ha egy kézből megkapja a legteljesebb információt és szakmai segítséget megkapja egy intézmény létrehozása során. Ezért több szakemberrel állunk Ön mellett. Van köztünk: óvoda- és közoktatás vezető, tűz-  és munkavédelemmel, biztonságtechnikával, valamint kommunikációs foglalkozó szakember is.

Referenciák

Büszkék vagyunk rá, hogy ott lehettünk kis családi napközik indításánál, akiket mára már bölcsődévé és óvodává váltak.

Minden megbízás egyaránt fontos számunkra, melyet ugyanazzal a részletességgel és erőbedobással végzünk. Ezért nem célunk, hogy prominens megbízásainkkal ékeskedjünk.

Célok

A Gyermekbolygó Kisgyermekek Nevelését Segítő Szakmai Egyesület célja, hogy szakmai tudásával segítse a szociális- és oktatás intézmények minél színvonalasabb működését.

Feladatok

Olyan megbízható tanácsadó háttérként működünk, amely biztosítja, hogy a létrejövő új óvodák, bölcsődék és családi napközik dolgozói magas színvonalú nevelői munkával, az életkori sajátosságoknak megfelelő eszközökkel és a hatályos jogszabályoknak megfelelő feltételekkel fogadják a gyermekeket.

Közhasznúsági jelentés

Feltöltése folyamatban van.

Érdekli bővebben a téma? Küldjön üzenetet!

Név (fontos)

Email cím (fontos)

Tárgy

Üzenet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.